Muziek uit de Birra Moretti bier reclame

5,590
Geplaatst op 19 april 2021

Het Italiaanse bier ”Birra Moretti’ is vanaf heden in de Nederlandse supermarkt te verkrijgen. Het biermerk besloot dus om een campagne op te zetten en te adverteren op de Nederlandse televisie. In de reclame is een zonnig Italiaans stadje te zien. Een vrolijke buurman besluit om zijn biertjes te delen met de onderburen.  Met een emmer, touw en goed humeur weet hij de biertjes te verdelen over zijn buren. De reclame sluit af met de Italiaanse slogan van het bier inclusief een vermelding dat Birra Moretti vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar is.

In deze reclame wordt een vrolijk nummer gebruikt wat wij helaas nog niet hebben kunnen achterhalen. We hebben het vermoeden dat het liedje speciaal voor de reclame is opgenomen. Houd deze pagina in de gaten. Zodra wij het nummer hebben gevonden voegen wij deze hier toe. Tips zijn welkom.


Categorie

2 reacties

 • Ijvonne 3 jaar geleden

  Muziek uit de reclame van Birra Moretti bier.
  You keep a knocking but you can’t come in.
  Tina turner 1989
  Zou dit het kunnen zijn?
  Groetjes Ijvonne

  Reageer
 • Yette 2 jaar geleden

  Op deze site alle info over de reclame

  https://www.massivemusic.com/en/work/detail/birra-moretti-the-home-of-lifes-simple-pleasures

  En de opmerking over de muziek:
  To elevate the story from a musical perspective, we needed the musical treatment to be 100% authentic. That’s why we asked our (Italian) Senior Creative Copywriter & Content Manager Ilaria Mangiardi to write the lyrics and sing them herself.

  Reageer

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.
Wij gebruiken deze alleen om je op de hoogte te houden mocht je een reclame zoeken.