Muziek uit de Amstel Radler highwayman reclame

13,408
Geplaatst op 8 juni 2016

Momenteel is er een nieuwe Amstel Radler reclame op de televisie. In deze bierreclame zijn drie vrienden aan het fietsen in het buitenland. Ze worden ingehaald door een busje van Amstel en hierdoor fietsen ze extra hard naar het dichtstbijzijnde dorp. Hier aangekomen genieten ze van een Amstel Radler, want Amstel Radler is ‘onvergetelijk verfrissend’.

In de reclame van Amstel Radler wordt het liedje ‘Highwayman’ van Hoffmaestro gebruikt. Beluister hieronder het complete liedje uit de Amstel Radler reclame:


Categorie Tag

1 reactie

  • E.Mulder 8 jaar geleden

    Beste Amstel, tijdens onze jarenlange vakanties in het zillertal Tirol Oostenrijk dronken we liters radler. Groot was onze verrassing toen Amstel ook met Radler op de markt kwam , en nog wel zo goed als de radler in Oostenrijk. De reclame van de wielrenners is ook heel erg leuk, alleen stoort mij steeds een dingetje. Het is namelijk zo, als de fietsers vies en bezweet eindelijk boven zijn om hun welverdiende radler te kunnen drinken, zie ik elke keer weer dat de fietsvelgen blinkend schoon en nieuw er uit zien, terwijl de mannen ontzettend vuil zijn. Het is maar een klein dingetje, maar ik moet er steeds naar kijken .

    Groeten E. Mulder

    Reageer

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.
Wij gebruiken deze alleen om je op de hoogte te houden mocht je een reclame zoeken.