Muziek uit de Brand Dubbelbock reclame

9,101
https://www.youtube.com/watch?v=UC1rteh7zgw
Geplaatst op 24 januari 2016

Momenteel is er een nieuwe reclame van bierbrouwerij Brand op de Nederlandse televisie. Brand heeft een nieuw speciaalbier genaamd ‘Dubbelbock’. De bierreclame van Brand is een prachtige reclame en bevat filmische muziek.

De muziek uit de Brand Dubbelbock reclame is speciaal gecomponeerd voor de reclame. De muziek is ontworpen Niels den Otter. De muziek is helaas niet uitgegeven en is alleen te horen in de Brand reclame. Wel lijkt de muziek sterk op de soundtrack van de Sci-Fiction film Interstellar. De soundtrack van deze film is gecomponeerd door Hans Zimmer en lijkt veel op de reclame muziek van Brand.


Categorie Tag

5 reacties

 • Kc 8 jaar geleden

  Interstellar muziek kan niet tippen aan de kracht en emotie van de tune van Niels. Als hij deze tune kan uitbouwen heeft ie n historisch nummer in t verschiet. Geniaal !

  Reageer
 • ab 8 jaar geleden

  Tsja, maar Hans Zimmers muziek voor Interstellar was er écht eerder. Wel toevallig dat ik elke keer als ik de commercial hoor aan Interstellar denk. Kortom, fopmuziek.

  Reageer
 • Frank Tolsma 8 jaar geleden

  Aha, ik dacht al: die muziek komt me bekend voor. En via vrind Google kwam ik hier terecht. Van Interstellar dus inderdaad…

  Reageer
 • Sebas 8 jaar geleden

  Prachtige muziek, maar lijkt wel heel erg veel op de Interstellar muziek.

  Reageer
 • jesse 8 jaar geleden

  iedereen vergelijkt deze orgel met de main themesong van intersteller maar hij lijkt meet op: ‘No Time For Caution’ intersteller soundtrack

  Reageer

Plaats een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd.
Wij gebruiken deze alleen om je op de hoogte te houden mocht je een reclame zoeken.